STL Event Service

Östergötlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Kinda och STL Event Service är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och STL Event Service är ett av dem. Statusen för STL Event Service är att Bolaget är aktivt.

STL Event Service är ett Enskild firma och skapades 2007-06-26. Det finns flera olika verksamheter i Östergötlands län som är ett stort län. Kinda där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som STL Event Service ska trivas.

STL Event Service är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-05-31. I Kinda så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Uthyrning av ljudanläggningar till event av olika slag (ex. konsert, disco, konferens, bröllop etc.). Med ljudanläggningar menas allt från två högtalare och en mikrofon till stora ljustystem (40-50 kanaler) för upp till ca 2000pers. Försäljning av ljudkomponenter samt ljudinstallationer. Installationer kommer främst att handla om hörselslingeinstallationer.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att STL Event Service är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-05-31.

Idag är STL Event Service och det finns flera verksamheter som är det idag i Kinda.

Vill man komma i kontakt med STL Event Service så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0708-922915.

.

De som är på något sätt har med STL Event Service är Brandén, Anders Gjord som är född 1989 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

STL Event Service har 890418-XXXX som sitt organisationsnummer.