Bygg-Sver

Östergötlands län

Information

770505-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Bygg-Sver. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bygg-Sver är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kinda som är den kommunen som Bygg-Sver finns i.

Bygg-Sver har varit registrerat sedan 2007-12-04 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-11-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bygg-Sver så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-11-01.

Bygg-Sver är och det finns flera verksamheter i Kinda som också är .

Firmatecknare för Bygg-Sver är följande:

Vill ni komma i kontakt med Bygg-Sver så kan ni göra det på telefon genom 073-9545030 eller genom brev på följande adress:

Byggbranch, måleri, renovering.

Det finns olika personer som har en koppling med Bygg-Sver och det är Nizialek, Grzegorz Adam som är född 1977 och har titeln Innehavare av enskild firma,