Gamma Elektronik

Östergötlands län

Information

Gamma Elektronik hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Kinda som är den kommunen där Gamma Elektronik finns. I Kinda så finns det många olika Enskild firma och i Östergötlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Gamma Elektronik tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Gamma Elektronik har haft sedan 1999-01-01. Gamma Elektronik har funnits sedan och 1999-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Gamma Elektronik så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0494-20225.

Kinda arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler företag.

Gamma Elektronik har idag 770201-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Gamma Elektronik

Att på uppdrag konstruera elektronisk apparatur för olika slags produkter såsom data, hemelektronik och telecom. Alla steg från idé till färdig och testad prototyp. Dataprogrammering. Även trähantverk på beställning.

I Gamma Elektronik så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Carlén, Jens Niklas som är född 1977 och har titeln Innehavare av enskild firma, .