Ädelsmedjan Veronica Gullbrandson

Östergötlands län

Information

760621-XXXX är organisationsnummer för bolaget Ädelsmedjan Veronica Gullbrandson. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ädelsmedjan Veronica Gullbrandson är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kinda som är den kommunen som Ädelsmedjan Veronica Gullbrandson finns i.

Ädelsmedjan Veronica Gullbrandson har varit registrerat sedan 1998-05-07 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ädelsmedjan Veronica Gullbrandson så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Ädelsmedjan Veronica Gullbrandson är och det finns flera bolag i Kinda som också är .

Firmatecknare för Ädelsmedjan Veronica Gullbrandson är följande:

Vill ni komma i kontakt med Ädelsmedjan Veronica Gullbrandson så kan ni göra det på telefon genom 0494-10555 eller genom brev på följande adress:

Tillverkning och försäljning av egendesignade smycken i guld och silver, ädelstenar och titan. Reparation av kundens smycken, utställning och försäljning av konst.

Det finns olika personer som har en koppling med Ädelsmedjan Veronica Gullbrandson och det är Gullbrandson, Eva Veronica som är född 1976 och har titeln Innehavare av enskild firma,