Fotvården i Kinda

Östergötlands län

Information

Fotvården i Kinda hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Kinda som är den kommunen där Fotvården i Kinda finns. I Kinda så finns det många olika Enskild firma och i Östergötlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Fotvården i Kinda tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Fotvården i Kinda har haft sedan 2005-08-01. Fotvården i Kinda har funnits sedan och 2005-08-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Fotvården i Kinda så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0494-71632.

Kinda arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Fotvården i Kinda har idag 751001-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Fotvården i Kinda

Fotvård och fotbehandling.

I Fotvården i Kinda så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Emilsson, Susanne Maria Birgitta som är född 1975 och har titeln Innehavare av enskild firma, .