Opphem Entreprenad & Konsult

Östergötlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Kinda och Opphem Entreprenad & Konsult är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många företag där och Opphem Entreprenad & Konsult är ett av dem. Statusen för Opphem Entreprenad & Konsult är att Bolaget är aktivt.

Opphem Entreprenad & Konsult är ett Enskild firma och skapades 2005-06-03. Det finns flera olika företag i Östergötlands län som är ett stort län. Kinda där företaget finns i jobbar för att företag som Opphem Entreprenad & Konsult ska trivas.

Opphem Entreprenad & Konsult är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-05-19. I Kinda så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Entreprenadmaskinarbeten, grävning och schaktning. Konsultverksamhet inom restaurangbranschen samt inom bygg- och grävbranschen.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Opphem Entreprenad & Konsult är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-05-19.

Idag är Opphem Entreprenad & Konsult och det finns flera företag som är det idag i Kinda.

Vill man komma i kontakt med Opphem Entreprenad & Konsult så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-6717620.

.

De som är på något sätt har med Opphem Entreprenad & Konsult är Jansson, Oskar Torgny Daniel som är född 1975 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Opphem Entreprenad & Konsult har 750416-XXXX som sitt organisationsnummer.