Svenska Filmpoliserna

Östergötlands län

Information

Svenska Filmpoliserna är ett företag som finns i Kinda. I Svenska Filmpoliserna finns det lite olika personer som är förknippade och det är Tildemyr, Thure Johan Martin som är född 1974 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Svenska Filmpoliserna så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Svenska Filmpoliserna på telefon 073-0343402.

Företaget kommer att tillhandahålla svensk filmindustri med polisbilar och uniformer, utbilda skådespelare och statister för att kunna spela och agera som polis framför kameran på ett realistiskt och trovärdigt sätt.

Idag är Svenska Filmpoliserna av bolagstypen Enskild firma.

Svenska Filmpoliserna är ett av många företag som finns i Östergötlands län och Kinda arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Svenska Filmpoliserna innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2009-12-10 och Svenska Filmpoliserna är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-08-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Svenska Filmpoliserna så är det följande:

Svenska Filmpoliserna har 740628-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.