Byggnadsföreningen Olympia utan personlig ansvarighet

Östergötlands län

Information

722000-0728 är organisationsnummer för bolaget Byggnadsföreningen Olympia utan personlig ansvarighet. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Byggnadsföreningen Olympia utan personlig ansvarighet är Ekonomisk förening. Det finns idag flera olika Ekonomisk förening i Kinda som är den kommunen som Byggnadsföreningen Olympia utan personlig ansvarighet finns i.

Byggnadsföreningen Olympia utan personlig ansvarighet har varit registrerat sedan 1924-07-26 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Byggnadsföreningen Olympia utan personlig ansvarighet så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Byggnadsföreningen Olympia utan personlig ansvarighet är och det finns flera bolag i Kinda som också är .

Firmatecknare för Byggnadsföreningen Olympia utan personlig ansvarighet är följande:
; Firman tecknas, förutom av styrelsen, av styrelseledamöterna ; Pettersson och Nilsson, gemensamt.

Vill ni komma i kontakt med Byggnadsföreningen Olympia utan personlig ansvarighet så kan ni göra det på telefon genom 0494-10777 eller genom brev på följande adress:
Tjuk , 590 39, Kisa

Föreningen har till ändamål att åt Kisa Arbetarekommun i Kisa Municipalsamhälle förvärva fastighet samt åt sina medlemmar i övrigt anskaffa festplats, park och därtill behövliga byggnader.

Det finns olika personer som har en koppling med Byggnadsföreningen Olympia utan personlig ansvarighet och det är Pettersson, Karl-Bertil Erik som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Fröjd, Stina Anna Maria som är född och har titeln Ordinarie ledamot, Humöhr, Erik Olov Thommy som är född och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Anna Margareta som är född och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Rut Ann-Charlotte som är född och har titeln Ordinarie ledamot, Lindell, Stig Gösta Roland som är född och har titeln SuppleantNord, Sten Yngve som är född och har titeln Suppleant, Tollemark, Berit Carola Maria som är född och har titeln Suppleant,