Pär Lindsmyr Åkeri Kisa

Östergötlands län

Information

720310-XXXX är organisationsnummer för företaget Pär Lindsmyr Åkeri Kisa. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Pär Lindsmyr Åkeri Kisa är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kinda som är den kommunen som Pär Lindsmyr Åkeri Kisa finns i.

Pär Lindsmyr Åkeri Kisa har varit registrerat sedan 2000-06-30 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-01-02 vill man istället veta hur det står till med momsen för Pär Lindsmyr Åkeri Kisa så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-01-02.

Pär Lindsmyr Åkeri Kisa är och det finns flera bolag i Kinda som också är .

Firmatecknare för Pär Lindsmyr Åkeri Kisa är följande:

Vill ni komma i kontakt med Pär Lindsmyr Åkeri Kisa så kan ni göra det på telefon genom 0494-13122 eller genom brev på följande adress:

Hjälpa företag som har akut personalbrist, främst inom chaufförs- branschen.

Det finns olika personer som har en koppling med Pär Lindsmyr Åkeri Kisa och det är Lindsmyr, Pär Henry Lennart som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma,