EFA - Ljud

Östergötlands län

Information

EFA - Ljud hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Kinda som är den kommunen där EFA - Ljud finns. I Kinda så finns det många olika Enskild firma och i Östergötlands län så finns det ännu fler Enskild firma. EFA - Ljud tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket EFA - Ljud har haft sedan 2009-04-10. EFA - Ljud har funnits sedan och 2009-04-10 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till EFA - Ljud så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-5539599.

Kinda arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler företag.

EFA - Ljud har idag 710125-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för EFA - Ljud

Ljudinstallation, service av ljudanläggningar, försäljning av ljudapparater, skötsel av ljud vid konserter och konferenser, service och försäljning av musikinstrument och tillbehör samt försäljning av larm (hem och privatpersoner).

I EFA - Ljud så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Thorstensson, Agne Fredrik Enar som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma, .