Bella Donna Restaurang & Pizzeria, Emanuel Shamon

Östergötlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Kinda och Bella Donna Restaurang & Pizzeria, Emanuel Shamon är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Bella Donna Restaurang & Pizzeria, Emanuel Shamon är ett av dem. Statusen för Bella Donna Restaurang & Pizzeria, Emanuel Shamon är att Bolaget är aktivt.

Bella Donna Restaurang & Pizzeria, Emanuel Shamon är ett Enskild firma och skapades 2004-10-05. Det finns flera olika bolag i Östergötlands län som är ett stort län. Kinda där bolaget finns i jobbar för att bolag som Bella Donna Restaurang & Pizzeria, Emanuel Shamon ska trivas.

Bella Donna Restaurang & Pizzeria, Emanuel Shamon är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-06-24. I Kinda så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Restaurangverksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bella Donna Restaurang & Pizzeria, Emanuel Shamon är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-08-09.

Idag är Bella Donna Restaurang & Pizzeria, Emanuel Shamon och det finns flera bolag som är det idag i Kinda.

Vill man komma i kontakt med Bella Donna Restaurang & Pizzeria, Emanuel Shamon så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0492-18155.

.

De som är på något sätt har med Bella Donna Restaurang & Pizzeria, Emanuel Shamon är Shamon, Emanuel Ashor som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Bella Donna Restaurang & Pizzeria, Emanuel Shamon har 700701-XXXX som sitt organisationsnummer.