Axelsson Multitech Data / It / Media

Östergötlands län

Information

690428-XXXX är organisationsnummer för bolaget Axelsson Multitech Data / It / Media. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Axelsson Multitech Data / It / Media är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kinda som är den kommunen som Axelsson Multitech Data / It / Media finns i.

Axelsson Multitech Data / It / Media har varit registrerat sedan 2001-09-26 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Axelsson Multitech Data / It / Media så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Axelsson Multitech Data / It / Media är och det finns flera bolag i Kinda som också är .

Firmatecknare för Axelsson Multitech Data / It / Media är följande:

Vill ni komma i kontakt med Axelsson Multitech Data / It / Media så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Hitech- & servicebutik med inriktning på datorer och multimedia samt hemelektronik. målet är att skapa en väl anpassad organisation bestående av fyra avdelningar: en teknikerpool bestående av duktiga, noggranna & välutbildade pctekniker. en butiksdel där vi säljer högteknologiska artiklar med inriktning på datorer & multimedia. en reklam & multimediaavdelning där tanken är att vi ska kunna leverera färdiga koncept, där allt från trycksaker, webbrelaterade tjänster & även reklamfilm ingår. en utbildningsavdelning, här är tanken att kunna vidareutbilda företag & privatpersoner för att kunna leda den in i den nya infrastrukturella datorvärlden.

Det finns olika personer som har en koppling med Axelsson Multitech Data / It / Media och det är Axelsson, Björn Erik Ingvar som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma,