Tidersrums Alltjänst, Marja-Lena Johansson

Östergötlands län

Information

681214-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Tidersrums Alltjänst, Marja-Lena Johansson. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tidersrums Alltjänst, Marja-Lena Johansson är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kinda som är den kommunen som Tidersrums Alltjänst, Marja-Lena Johansson finns i.

Tidersrums Alltjänst, Marja-Lena Johansson har varit registrerat sedan 1999-02-08 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Tidersrums Alltjänst, Marja-Lena Johansson så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Tidersrums Alltjänst, Marja-Lena Johansson är och det finns flera verksamheter i Kinda som också är .

Firmatecknare för Tidersrums Alltjänst, Marja-Lena Johansson är följande:

Vill ni komma i kontakt med Tidersrums Alltjänst, Marja-Lena Johansson så kan ni göra det på telefon genom 0494-40131 eller genom brev på följande adress:

Uthyrning av fordon samt därmed sammanhängande tjänster.

Det finns olika personer som har en koppling med Tidersrums Alltjänst, Marja-Lena Johansson och det är Johansson, Seija Marja-Lena som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma,