Rimforsa Svets & Smide, Mattias Samuelsson

Östergötlands län

Information

681014-XXXX är organisationsnummer för bolaget Rimforsa Svets & Smide, Mattias Samuelsson. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Rimforsa Svets & Smide, Mattias Samuelsson är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kinda som är den kommunen som Rimforsa Svets & Smide, Mattias Samuelsson finns i.

Rimforsa Svets & Smide, Mattias Samuelsson har varit registrerat sedan 1995-08-04 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Rimforsa Svets & Smide, Mattias Samuelsson så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

Rimforsa Svets & Smide, Mattias Samuelsson är och det finns flera bolag i Kinda som också är .

Firmatecknare för Rimforsa Svets & Smide, Mattias Samuelsson är följande:

Vill ni komma i kontakt med Rimforsa Svets & Smide, Mattias Samuelsson så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva svet- och smidesarbeten, betonghåltagning samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Rimforsa Svets & Smide, Mattias Samuelsson och det är Samuelsson, Robert Mattias som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma,