Marie Janzéns Zonterapi

Östergötlands län

Information

670807-XXXX är organisationsnummer för bolaget Marie Janzéns Zonterapi. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Marie Janzéns Zonterapi är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kinda som är den kommunen som Marie Janzéns Zonterapi finns i.

Marie Janzéns Zonterapi har varit registrerat sedan 2003-11-10 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-10-02 vill man istället veta hur det står till med momsen för Marie Janzéns Zonterapi så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-10-02.

Marie Janzéns Zonterapi är och det finns flera bolag i Kinda som också är .

Firmatecknare för Marie Janzéns Zonterapi är följande:

Vill ni komma i kontakt med Marie Janzéns Zonterapi så kan ni göra det på telefon genom 0494-42142 eller genom brev på följande adress:

Zonterapi och massage. Försäljning av naturmedicin och hudvårdsprodukter.

Det finns olika personer som har en koppling med Marie Janzéns Zonterapi och det är Janzén, Marie Caroline som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma,