Chitokana Naturterapi

Östergötlands län

Information

Chitokana Naturterapi hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Kinda som är den kommunen där Chitokana Naturterapi finns. I Kinda så finns det många olika Enskild firma och i Östergötlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Chitokana Naturterapi tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Chitokana Naturterapi har haft sedan 1998-01-01. Chitokana Naturterapi har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Chitokana Naturterapi så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 013-105378.

Kinda arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Chitokana Naturterapi har idag 670408-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Chitokana Naturterapi

Annan hälso- och sjukvård. Massage, aromaterapi, kraniosakral- terapi, försäljning av aromaprodukter, hudvårdsprodukter.

I Chitokana Naturterapi så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Wolffelt, Helena Maria Charlotta som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma, .