Sven-Ove Karlsson Åkeri

Östergötlands län

Information

670118-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Sven-Ove Karlsson Åkeri. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sven-Ove Karlsson Åkeri är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kinda som är den kommunen som Sven-Ove Karlsson Åkeri finns i.

Sven-Ove Karlsson Åkeri har varit registrerat sedan 1998-02-16 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Sven-Ove Karlsson Åkeri så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Sven-Ove Karlsson Åkeri är och det finns flera verksamheter i Kinda som också är .

Firmatecknare för Sven-Ove Karlsson Åkeri är följande:

Vill ni komma i kontakt med Sven-Ove Karlsson Åkeri så kan ni göra det på telefon genom 0494-13109 eller genom brev på följande adress:

Godstransporter.

Det finns olika personer som har en koppling med Sven-Ove Karlsson Åkeri och det är Karlsson, Sven-Ove Erik som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma,