Annielunds bygg och fastighetsservice

Östergötlands län

Information

Annielunds bygg och fastighetsservice är ett bolag som finns i Kinda. I Annielunds bygg och fastighetsservice finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bergqvist, Stig Olov Gunnar som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Annielunds bygg och fastighetsservice så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Annielunds bygg och fastighetsservice på telefon 0494-20270.

Byggverksamhet såsom murning, plattsättning och snickeri. Fastighetsservice och uthyrning av sig själv och evevtuella anställda till företag som behöver tillfällig hjälp.

Idag är Annielunds bygg och fastighetsservice av bolagstypen Enskild firma.

Annielunds bygg och fastighetsservice är ett av många bolag som finns i Östergötlands län och Kinda arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Annielunds bygg och fastighetsservice innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2001-04-13 och Annielunds bygg och fastighetsservice är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Annielunds bygg och fastighetsservice så är det följande:

Annielunds bygg och fastighetsservice har 640909-XXXX som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.