Kinda Elinstallation

Östergötlands län

Information

Kinda Elinstallation hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Kinda som är den kommunen där Kinda Elinstallation finns. I Kinda så finns det många olika Enskild firma och i Östergötlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Kinda Elinstallation tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Kinda Elinstallation har haft sedan 1994-01-01. Kinda Elinstallation har funnits sedan och 1994-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Kinda Elinstallation så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0494-10991.

Kinda arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Kinda Elinstallation har idag 620731-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Kinda Elinstallation

Elinstallationer.

I Kinda Elinstallation så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nilsson, Lars-Åke Leif som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma, .