Kinda sportfiskecentrum

Östergötlands län

Information

Kinda sportfiskecentrum är ett av många företag som finns i Kinda. Det är nämligen den kommunen som Kinda sportfiskecentrum finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Kinda sportfiskecentrum är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Kinda sportfiskecentrum som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1999-04-27. Men sedan 1986-01-01 så har Kinda sportfiskecentrum varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Kinda sportfiskecentrum så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0494-60103.

Kinda arbetar för att företag som Kinda sportfiskecentrum ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Kinda sportfiskecentrum. Det finns flera företag i Östergötlands län.

Erbjuda paketlösningar för sportfisketurister såsom boende, fiskeguidning, redskap, båtar, förmedling och uthyrning av stugor samt viss förmedling och arrangemang av jakt.

Firmatecknare för Kinda sportfiskecentrum är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Kinda sportfiskecentrum och det är följande personer, Saanum, Ulrik Egil som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Kinda sportfiskecentrum är 620705-XXXX.