B-I:s Örter

Östergötlands län

Information

620525-XXXX är organisationsnummer för verksamheten B-I:s Örter. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som B-I:s Örter är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kinda som är den kommunen som B-I:s Örter finns i.

B-I:s Örter har varit registrerat sedan 2001-03-21 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-03-02 vill man istället veta hur det står till med momsen för B-I:s Örter så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-03-02.

B-I:s Örter är och det finns flera verksamheter i Kinda som också är .

Firmatecknare för B-I:s Örter är följande:

Vill ni komma i kontakt med B-I:s Örter så kan ni göra det på telefon genom 0494-43077 eller genom brev på följande adress:

Odling och förädling av kryddor och örter. Utförande av städtjänster.

Det finns olika personer som har en koppling med B-I:s Örter och det är Olofsson Sjöberg, Karin Britt-Inger som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma,