Bobergs Skogsservice

Östergötlands län

Information

Bobergs Skogsservice hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Kinda som är den kommunen där Bobergs Skogsservice finns. I Kinda så finns det många olika Enskild firma och i Östergötlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Bobergs Skogsservice tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Bobergs Skogsservice har haft sedan 2004-05-20. Bobergs Skogsservice har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Bobergs Skogsservice så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0494-43015.

Kinda arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Bobergs Skogsservice har idag 620218-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Bobergs Skogsservice

Planering och övriga tjänster inom skogen.

I Bobergs Skogsservice så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Boberg, Thor Magnus som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma, .