H.D.M. Racing

Östergötlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Kinda och H.D.M. Racing är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och H.D.M. Racing är ett av dem. Statusen för H.D.M. Racing är att Bolaget är aktivt.

H.D.M. Racing är ett Enskild firma och skapades 1988-08-26. Det finns flera olika verksamheter i Östergötlands län som är ett stort län. Kinda där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som H.D.M. Racing ska trivas.

I Kinda så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva reparationer och modifieringar av tunga fordon, motorcyklar och mopeder, försäljning av motorcyklar och mopeder, försäljning av reservdelar, oljor och utrustning till motorcyklar och mopeder. Försäljning av däck och däckutrustning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att H.D.M. Racing är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är H.D.M. Racing och det finns flera verksamheter som är det idag i Kinda.

Vill man komma i kontakt med H.D.M. Racing så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0494-10753.

.

De som är på något sätt har med H.D.M. Racing är Hoffberg, Hans Robert som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

H.D.M. Racing har 610408-XXXX som sitt organisationsnummer.