ÖB TeknikService

Östergötlands län

Information

600224-XXXX är organisationsnummer för företaget ÖB TeknikService. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som ÖB TeknikService är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kinda som är den kommunen som ÖB TeknikService finns i.

ÖB TeknikService har varit registrerat sedan 2004-07-13 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-06-24 vill man istället veta hur det står till med momsen för ÖB TeknikService så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-06-24.

ÖB TeknikService är och det finns flera bolag i Kinda som också är .

Firmatecknare för ÖB TeknikService är följande:

Vill ni komma i kontakt med ÖB TeknikService så kan ni göra det på telefon genom 070-4806014 eller genom brev på följande adress:

Bil och mc-verkstad, service, reparation, installation av tillbehör och liknande vekrsamhet, allmän service, servicereparation och tillverkning av mekaniska konstruktioner till privata och företag, hjälpmedelsservice och reparation åt vårdcentraler, kommuner och annan offentlig verksamhet, datorkringutrustning och programservice, konsultation, reparation och installation.

Det finns olika personer som har en koppling med ÖB TeknikService och det är Bernhardsson, Anders Örjan som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma,